info.maasplein@spoutrecht.nl

Schoolplan

Schoolplan Maaspleinschool 2019-2023

Onderaan deze pagina kunt u het schoolplan van de Maaspleinschool voor de periode 2019 tot 20123 downloaden.

Het allerbelangrijkste blijft dat de kinderen en de ouders steeds opnieuw met plezier naar school toe komen. Om daar te leren hoe speciaal en bijzondere het is om een kleine democratische gemeenschap te vormen waar alles zich in het klein afspeelt. Deze bijzondere troef heeft de Maaspleinschool in handen. Om vervolgens kinderen, ouders, leerkrachten en buurtbewoners aan zich te binden met mooie “harde” en “zachte” resultaten. Een mooiere uitdaging is er niet.

In het schoolplan vindt u de belangrijkste voornemens van de school voor de komende jaren. De plannen vanuit het schoolplan worden jaarlijks omgezet in een jaarplan.

Komend jaar hebben we drie speerpunten:

• 21e eeuwse vaardigheden
  • versterken basisondersteuning
  • samenwerking onderwijs en kinderopvang

Schoolplan 2019-2023

Een deel van de teksten van het schoolplan zijn op bestuurlijk niveau voorbereid, een groot deel is een op maat beschrijving van de Maaspleinschool.