info.maasplein@spoutrecht.nl

Snappet

Elke leerling heeft vanaf groep 5 een eigen tablet. Wanneer de leerkracht uitleg heeft gegeven gaan de kinderen aan de slag met de verwerking op hun tablet met het onderwijsprogramma Snappet. Dit programma biedt alle leerdoelen aan op het niveau van het kind. Het is een systeem dat gegeven antwoorden gelijk controleert, tips geeft maar ook de ontwikkelingsgegevens van elke leerling direct doorstuurt naar de leerkracht. De leerkracht ziet dus na elke les welke voortgang de kinderen hebben gemaakt en kan haar volgende lessen daar eenvoudig op aanpassen. Daarnaast past Snappet zichzelf ook aan het niveau van de leerling. Na de basisopdrachten die alle leerlingen moeten maken werken de kinderen aan hun eigen doelen passend bij hun niveau.